Starity

Kratos reklámozza Colin Farrellt

2012. október 14. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Colin Farrell, Kate Beckinsale és Jessica Biel közös filmje, a Total Recall: Emlékmás elég gyenge bevételt hozott világszerte, így egy abszolút kasszasikernek mondható játékkal reklámozzák.

hirdetés
Kratos reklámozza Colin Farrellt

Valószínűleg mindenki ismeri az 1990-es Total Recall – Az emlékmás című Schwarzenegger-filmet, melynek 2012-re elkészült a remake-je, melyben Colin Farrell, Kate Beckinsale és Jessica Biel a főszereplő. A filmet a Columbia Pictures készítette, és Len Wiseman rendezte. A film sztoriban teljesen ugyanaz, mint 1990-ben, csak a szereplők mások, illetve a díszlet. A rendező és a készítők azonban tagadják, hogy bármi köze is lenne az 1990-es filmhez, mégis mintha ugyanaz lenne. Vannak eltérések, és inkább thriller, mint scifi, de a közönség mégse volt rá kiváncsi.

150 millióból csinálták meg, az első héten 9 millióval nyitott, hétvégén pedig 25 millióval zárt, és itt, ugye, dollárban értjük az összegeket. Az imdb-n mindössze 6,3 az átlaga, és a kritikusok is lehúzták a filmet. A Rottentomatoes oldalon 31%-on áll, unalmasnak, ostobának és értelmetlennek titulálják a kritikák. Valamivel jobb a helyzet az ázsiai piacon, ahol szinte mindenhol az élre állt a film. Nagyon sok pénzt kell hozzon a nemzetközi piac ahhoz, hogy sikeres legyen. Egyelőre ez az idei év legnagyobb bukása.

A kiadó azonban megtalálta a tökéletes reklámot ahhoz, hogy elkapkodják a boltok polcairól a DVD-ket. Jövő márciusban kerül kiadásra az egyik legnagyobb konzoljáték, a God of War:Ascension, melynek a demóját bárki kipróbálhatja, akit megveszi a Total Recall: Emlékmás mozifilm Blu-Ray változatát. Hatalmas rajongói táborral bír mind a játék, mind a főhős – Kratos, így (ha a mozibevételekből nem is) a DVD-eladásokból meg fogja szedni magát a forgalmazó. A Blu-Ray lemez decembertől lesz megvásárolható. Máris világszerte osztják meg a God of War-rajongók az interneten, és valószínűleg hatalmas példányszámokban fog elkelni. Azzal azonban a kiadó is tisztában van, hogy nem Colin Farrell alakítása miatt, hanem a spártai hős, Kratos miatt!


A Blu-Ray lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek