Starity

Taylor Momsen meztelenül pózol új videójában

2012. október 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta búcsút intett a Gossip Girlnek, a vadóc Taylor Momsen kitartóan feszegeti a határokat. Legújabb, az Amp Rock TV-nek készített videójában teljesen meztelenül állt kamera elé.

hirdetés
Taylor Momsen meztelenül pózol új videójában

Taylor Momsen szeret eltérni az átlagostól, új videója azonban az internezők jó részét inkább felháborította, semmint elragadtatta – írja a HollywoodLife.

A különc énekesnő ezúttal az Amp Rock TV felkérésének eleget téve vett részt a The Words című sorozatban, amely a világ legbefolyásosabb és inovatívabb együtteseinek és művészeinek dalszövegeit dolgozza fel, különleges interpretációban.

Taylor bandája, a The Pretty Reckless Under The Water című dalának szövegét mondja alá a fekete-fehér videóban, amelyhez anyaszült meztelenre vetkőzött. Bár a klip jó részében csak a hajáról, a szemeiről és a kezeiről kapunk közeli képeket, a videó utolsó kockáin Taylor teljes alakos aktja is megjelenik, igaz, elég homályosan ahhoz, hogy a nézők ne lássanak olyasmit, amit nem kellene.

A videó eléggé megosztotta a közönséget, hiszen azok, akik nem akadtak fenn az énekesnő vékony testalkatán vagy meztelenségén, kifejezetten művészinek találják az elkészült anyagot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek