Starity

Danny DeVito elválik kedvesétől

2012. október 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harminc év és három gyerek után válik az amerikai színészpár, Danny DeVito és Rhea Perlman. A férfi és a színésznő közös döntése mindenkit meglepett, hiszen kapcsolatuk irigylésre méltó volt a legtöbb ember számára.

hirdetés
Danny DeVito elválik kedvesétől

Danny és Rhea akkor ismerkedtek meg egymással, amikor a színésznő megtekintett egy olyan darabot egy kis New York-i színházban , amelyben az akkor még relatíve ismeretlen DeVito játszotta a főszerepet.

Hamarosan randevúzni kezdtek, majd tizenegy évvel később hivatalosan is összekötötték az életüket. A napokban azonban olyan hírek láttak napvilágot, miszerint benyújtották a válókeresetet.

Ezt a döntést sajtósuk is megerősítette, ugyanakkor azt is kijelentette, hogy pillanatnyilag ennél több közölnivalójuk nincs az üggyel kapcsolatban.

Úgy tűnik, manapság egyre több álompár kapcsolata romlik meg, de sokan még reménykednek abban, hogy a két sztár viszonya megmenthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek