Starity

Jay-Z megfenyegette Chris Brownt

2012. október 15. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna mentora képtelen elviselni a szerelmesek turbékolását, és Chris tudomására hozta, ha ismét árt az énekesnőnek, nem ússza meg egykönnyen.

hirdetés
Jay-Z megfenyegette Chris Brownt

Jay-Z volt az utolsó ember, aki újra együtt akarta látni Rihannát és Chris Brownt, sőt egy forrás szerint a rapper nem hagyhatta szó nélkül a dolgokat, és meglehetősen erős célzásokat tett Brownnak utolsó koncertje alkalmával – aznap este mutatkozott először újra egy párként Chris és RiRi a nyilvánosság előtt.

„Félrehívta Christ és megmondta neki, ha bántja Rihannát akár érzelmileg, akár fizikailag, neki vége” – nyilatkozta a forrás. Aki hozzátette, ha Chris megismétli korábbi akcióját, Jay-Z tényleg nem marad tétlen: „Gondoskodni fog róla, hogy az a karrierje végét jelentse.”

„Jay-Z megmondta Rihannának is, ha Chris igazán boldoggá teszi, akkor küzdjön meg érte” – folytatta az informátor. A rapper egyébként már 2009-ben, az incidens után világossá tette, hogy soha nem fogja támogatni a békülést a két művész között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek