Starity

Nick Jonas Miley Cyrusról dalol

2012. október 17. 16:04   |   Szerző: Cheri

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jonas Brothers közel három éves szünet után újra összeállt, és a közönséget új dalokkal fogadták teltházas, New York-i koncertjükön. Az egyik új számban Nick Jonas nem félt kimondani az érzéseit és gondolatait, miszerint nem akarja, hogy Miley és Liam Hemsworth összeházasodjanak.

hirdetés
Nick Jonas Miley Cyrusról dalol

Múlt hét csütörtökön a fiúk rajongók ezrei előtt léptek fel. A show keretén belül 27 dalt adtak elő, köztük néhány újat is: Nick Jonas az alkalmat kihasználva elénekelte a „Wedding bells” című vadonatúj szerzeményét is. A laikus Jonas-fanok rögtön Kevin Jonas házasságához fűződő dalnak hitték, de tévedtek.

Nick a szám során kiöntötte a szívét, sőt azt is elárulta, hogy Miley és Liam Hemsworth esküvője ellen van. A dalt egy rövid bevezetővel kezdte: „Nem hinném, hogy valaha írtam olyan számot, ami ennyire kényelmetlen helyzetbe hoz, mint ez. Bár nem így érzek most, de szeretném, ha bepillantást nyernétek, hogy milyen élményt éltem át akkor.”

A dalszövegből következtetve minden jel arra utal, hogy Nick Jonas száma Miley Cyrusról szól, ugyanis megemlíti az évfordulójuk napját: „Ha felidézed az évfordulónkat, június 11. éjszakájára esik”. Ugyanezt a napot tüntette fel Miley is „Az én sztorim” című könyvében: „Emlékszem a pontos dátumra, 2006. június 11. Ez volt az a nap, amikor találkoztam az első szerelemmel. Hívjuk őt a sármos hercegnek. Nem akarom használni a nevét, mert ez nem arról szól, hogy ki ő, vagy mit jelentettem neki. Arról van szó, hogy éreztem és mit jelentett a kapcsolatunk nekem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek