Starity

Scarlett Johansson újra szingli

2012. október 16. 19:07   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves Scarlett igen gyorsan váltogatja élete férfiait, ugyanis nemrég vált el Ryan Reynoldstól, most pedig az azt követő kapcsolatának is vége szakadt.

hirdetés
Scarlett Johansson újra szingli

Scarlett két éve vált el a most Blake Lively oldalán álló férfitól, Ryan Reynoldstól, ám az azt követő hónapban már rá is lelt új szerelmére, az amerikai üzeletemberre, Nate Naylorra.

A több mint egy évig tartó kapcsolatnak azonban most vége lett, a finis miértje viszont nem ismert, nem tudni, hogy ezúttal Scarlett unta-e meg a kapcsolatot, vagy a férfi dobta Johanssont. Úgy tűnik, pasiügyekben nem igazán sikeres a színésznő, ugyanis Ryan után több mindenkivel összeboronálták már. Egy ideig az a pletyka terjengett, hogy az 52 éves színész, Sean Penn mellett találta meg a boldogságot, majd Justin Barthaval is hírbe hozták.

Ha pasiügyekben nem is, a karrierjében annál inkább a csúcsra törekszik a fiatal színésznő. Nemsokára a mozikba kerül a Hitchcock-film, amiben az egyik főszereplőt, Janet Leight alakítja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek