Starity

Csobot Adél exe Bagosi Alexára hajt

2012. október 17. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az X-Faktor táborában romantikus szálak kezdtek szövődni Nagy Szilárd és Csobot Adél között, a lány az élő műsorba kerülése óta fütyül a fiúra. Szilárd most Bagosi Alexával szeretne közelebbi viszonyba kerülni.

hirdetés
Csobot Adél exe Bagosi Alexára hajt
Fotó: RTL Klub

A X-Faktor táborában úgy tűnt, hogy nem ússzuk meg románc nélkül a műsorról szóló híradásokat, hiszen Csobot Adél és Nagy Szilárd a verseny során közel kerültek egymáshoz. A mentorok azonban hamar véget vetettek az idillnek azzal, hogy Adél továbbjutott az élő showba, Szilárd pedig kiesett a tehetségkutatóból.

„Adél volt velem a Balatonon, elvittem a szülői házba is. Aztán rám sem hederített már az utóbbi időben, még a telefont sem vette fel” – mondta a Blikknek Szilárd, aki azonban minden jel szerint tovább is lépett, és máris új nőt szemelt ki magának az előző széria egyik versenyzője, Bagosi Alexa személyében.

„Rendszeresen járok Debrecenbe, két hete is voltam. Koroknai Árpádnál szoktam énekelni. Árpinak nagyon jó barátja Alexa, ő is be szokott szállni a bandájába. Amikor legutóbb ott jártam, akkor is lejött. Szünetben bejött a színfalak mögé gratulálni, mondta, hogy nézett az X-Faktorban. A végén pedig elkezdtünk beszélgetni. Ő is közeledett hozzám, én is hozzá, és valami elindult közöttünk. Árpinál aludtunk mind a ketten, másnap este is találkoztunk, akkor a testvéreméknél töltöttük az éjszakát. Nem tagadom, egy csók is elcsattant, a két együtt alvás során pedig minden megtörtént, amit az együtt alvásba bele lehet képzelni. Úgy jöttem el Debrecenből, hogy sírt. Alig várom, hogy újra lássam” – mesélte feldobódva az énekes a lap riporterének.

Alexát is megkereste az újság, ő azonban hamar le is hűtötte a kedélyeket: „Valóban találkoztunk, de csak barátilag. Imádom, szeretem Sziszit, de nekem párkapcsolatom van, nincsen köztünk semmi. Ha nem élnék kapcsolatban, akkor talán lehetne valami, de így nem. Nem is értem őt igazán, de megbántani sem akarom” – nyilatkozta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek