Starity

Vanessa Hudgens Selena Gomez ellen fordult?

2012. október 18. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spring Breakers forgatásán még minden rendben volt közöttük, ám Vanessa állítólag nem nézi jó szemmel, hogy Selenát választották a 2013 Vanity Fair Hollywood számának címlapsztárjai közé, miközben jóval kevesebb szerepe van közös filmjükben.

hirdetés
Vanessa Hudgens Selena Gomez ellen fordult?

Vanessa Hudgens eddig semmilyen negatív hangot nem ütött meg egyetlen kollégájával szemben sem, a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is szívesen mutatkozott szereplőtársaival, köztük Selena Gomezzel is. A Star Magazine szerint azonban most vége a két egykori Disney-sztár barátságának, méghozzá egy címlap miatt.

A Vanity Fair minden évben kiad egy olyan lapszámot, amelynek címoldalára azokat a színészeket és színésznőket fotózzák, akik a szerkesztők szerint meghatározó személyiségek lesznek az adott évben Hollywoodban. A 2013-as kiadásuk címoldalára Selena Gomez is felkerült, Vanessa Hudgens viszont nem, és állítólag ez bőszítette fel a színésznőt. A magazin azt állítja, a sztár nem képes túltenni magát a történteken, és nagyon dühös, főleg, mivel közös, Spring Breakers című filmjükben Selenának jóval kisebb a szerepe, mint az övé. A lapnak nyilatkozó ismerős szerint Vanessának szent meggyőződése, hogy Selenát csak azért favorizálják annyira, mert Justin Bieber barátnője, és ha ő még mindig Zac Efron partnere lenne, ő is felkerülhetett volna a magazin címlapjára.

Könnyen meglehet egyébként, hogy Selena nem is a Spring Breakers miatt került be a válogatásba, hiszen ezen kívül a jövő évben három további filmje is a mozikba kerül, mindháromban főszerepet játszik, tehát nem alaptalanul gondolják a Vanity Fair szerkesztői, hogy a színésznőt elég sokat fogjuk látni 2013-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek