Starity

Erotikus megjegyzésekkel zaklatják Csobot Adélt

2012. október 19. 08:08   |   Szerző: like me

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Malek Miklós barna Marilyn Monroe-nak nevezi, több szépségversenyt is nyert, és kétségkívül az egyik legcsinosabb versenyző az X-Faktor 3. évadában. Ám a rosszindulatú hozzászólások már-már zaklatásnak is nevezhetőek.

hirdetés
Erotikus megjegyzésekkel zaklatják Csobot Adélt

Mindössze tizennyolc éves az X-Faktor 2012-es szériájában indult Csobot Adél, ennek ellenére már most rengeteg utálkozó rajongóval és negatív kritikával büszkélkedhet. Sokan tehetségét vonják kérdőre, sokan viszont viselkédés miatt ábrándultak ki belőle. Ám a sok utálkozó megjegyzés mellett akadnak elég csípős, mondhatni erotikus bejegyzések is a lányra vonatkozóan a másik nem képviselői felől, amiket leggyakrabban azonnal törölni kell.

„A kedves hozzászólások természetesen nagyon jólesnek, de nem szeretném elbízni magam. Az erotikusabb tartalmú kommenteket pedig igyekszem kizárni. Az, hogy nőként is tekintenek rám, nem egyedülálló dolog. Így van ez minden énekesnővel szerintem” – nyilatkozta a Bors magazinnak.

Emellett tisztázta, hogy jelenleg nincs párkapcsolata, bár az élő-show előtt volt egy megkérdőjelezhető barátsága Nagy Szilárddal, viszont ez a mentorházban véget is ért, mivel Szilárd – akiről úgy hírlik, mostanában Bagosi Alexára hajt – távozott a versenyből, Adél pedig továbbjutott Malek Miklós döntése szerint.

Hogy mit jelent számára a tökéletes kapcsolat? Nincs konkrét ideálja, de azért vannak elképzelései: „Jóval az X-Faktor előtt ért véget az utolsó kapcsolatom, ami nagyjából egy évig tartott. Összességében kell, hogy jó benyomást tegyen rám az illető. A humor viszont fontos, szeretem, ha meg tudnak nevettetni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek