Starity

Kaszát kapott az Animal Practice

2012. október 19. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS után az NBC is megvált a leggyengébben teljesítő új sorozatától, az Animal Practice november 7-én látható utoljára a tévé képernyőjén.

hirdetés
Kaszát kapott az Animal Practice
Fotó: NBC

Alig egy hete vette ki a CBS Made In Jersey című dramedy-jét a műsorrendjéből, de már akkor sejthető volt, hogy a többi csatorna sem fog kesztyűs kézzel bánni alulteljesítő sorozataikkal.

Az NBC bejelentette, hogy búcsút int az Animal Practice-nek, amely nemcsak nézettség terén okozott csalódást, de jóformán nem is tetszett senkinek sem- értesült az MSN. A műsorstruktúra átalakítása miatt a sorozat november első hetéig kapott laufot, amikor is a Whitney című széria második évada kezdődik a katasztrofális mutatókat produkáló sitcom helyén.

Az NBC egyébként mindent elrontott a sorozat kapcsán, amit csak el lehetett, hiszen például a nyitó epizódot augusztus 12-én sugározta, megszakítva a 2012-es Nyári Olimpia záróünnepségét és magára haragítva a nézők túlnyomó többségét.

Maga a sorozat sem kapott éppen jó kritikákat, hiszen a legtöbben úgy vélték, a Másnaposokból ismert kis kapucinus majom, Chrystal csípőből lejátszotta szereplőtársait, és valljuk be, elég valóságtól elrugaszkodott ötlet egy állatszereplőtől elvárni, hogy egyedül vigyen el a hátán egy sorozatot.

A héten mindössze 3,85 millióan kapcsoltak a műsorra, ami összehasonlítva a CBS-en futó Agymenők 14 millió körüli nézőszámával elég gyér ahhoz, hogy ne lepődjünk meg azon, hogy az NBC nem habozott törölni a sorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek