Starity

Taylor Swifttel hozták szóba a One Direction énekesét

2012. október 21. 10:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift és Harry Styles együtt voltak áprilisban – legalábbis újabban ez a pletyka kelt szárnyra az interneten. Több oldal is állítja, hogy mielőtt a fiúbanda folytatta volna turnéját Ausztrália felé, a két énekes között több is kialakult, mint barátság.

hirdetés
Taylor Swifttel hozták szóba a One Direction énekesét

Harry Styles magánélete szinte minden nap a sajtó egyik főtémája, hiszen mindig más lánnyal emlegetik együtt. Az elmúlt időszakban szóba hozták Rita Orával, a modell Cara Delevingnenel, valamint a 14 éves Alli Simpsonnal is. Manapság nem kisebb jelöltet találtak neki, mint a countryénekesnő, Taylor Swift.

Hogy pontosan mi is történhetett? A One Direction tagjai április elején érkeztek Los Angelesbe, ez idő alatt pedig az énekesnő is itt tartózkodott, így nem kizárt, hogy valóban kialakult valami kettejük között. Ám a románc hamar véget is ért, mikor a fiúbanda folytatta turnéját Ausztráliában. Talán a rajongók emlékeznek még arra, mikor megjelentek a képek, melyeken Harry egy ausztrál modellel csókolózik, nevezetesen Emma Ostillyvel. A pletykalapok ezt hozták fel annak okaként, miért is döntött a szőke énekesnő a szakítás mellett.

Nem ez lenne az első eset, hogy Taylort az egyik One Direction-taggal emlegetik egy lapon, hiszen a 2012-es MTV Video Music Awards után azzal voltak tele a pletykamagazinok, hogy az énekesnő egy titkos randevún vett részt egyikőjükkel, ám nevet senki sem tudott.

Ezen pletykák indítói lehettek akár az énekes utóbbi nyilatkozatai is, mikor a novemberi Seventeen magazinban arra kérték, állítson össze egy nagyon rövid listát a szerinte legdögösebb lányokból. A három név egyike Taylor Swifté volt, hozzá pedig ezeket a gondolatokat fűzte: „Ő nagy valószínűséggel ennél édesebb személyiséggel nem is rendelkezhetne. Nagyon aranyos, valamint rendkívül tehetséges. Megérdemel mindent, amit az élettől kapott.”

Természetesen ezek mind csak pletykák, az igazságot kizárólag ők tudhatják, de annyi biztos, kettejük között jelen pillanatban nem bontakozhat ki semmi, hiszen az énekesnő boldog párkapcsolatban él.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek