Starity

Élő adásban káromkodott Tom Hanks

2012. október 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki, hát Tom Hanks tényleg nem tartozik Hollywood rosszfiúi közé, ám egy pénteki reggeli műsor élő interjújában véletlenül olyan szó hagyta el a száját, amit azonnal meg is bánt.

hirdetés
Élő adásban káromkodott Tom Hanks
Fotó: ABC

Sípolás, késleltetés és kivágás nélkül hagyta el Tom Hanks száját az a káromkodás, amelyet az interjúban másodpercekkel az eset előtt meg is jósolt.

A színész a Good Morning America című reggeli showban volt vendég, ahol éppen új filmjét, a Cloud Atlas-t reklámozta. Az egyik műsorvezető, Elizabeth Vargas kérte meg a sztárt, hogy mutassa meg az akcentust, amelyet a filmben használt. Tom tudta, hogy nem lesz egyszerű dolga, mivel filmbéli karakterének szövege javarészt káromkodásból áll, és ezt jelezte is a műsorvezetőnek. Ennek ellenére tett egy hősies kísérletet, és alig néhány szó után sikerült is káromkodnia.

A színész azonnal a szájához kapta a kezét, és sűrűn elnézést kért, a műsorvezetőnővel együtt, később pedig Twitterén is írt egy sajnálkozó üzenetet.

Az ABC azóta már korrigált, így ha valaki szeretné a színészt káromkodni látni, jegyet kell váltania a filmjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek