Starity

Japán lány nyerte el a Miss International címet

2012. október 24. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben 52. alkalommal rendezték meg a Miss International nevű szépségversenyt, melynek helyszíne Japán volt.

hirdetés
Japán lány nyerte el a Miss International címet

Idén 69 lány utazott ki Okinawa városába, és szállt harcba a Miss International 2012 címét. Magyarországot ebben az évben a 21 éves Kozma Klaudia képviselte, akit július 29-én választottak meg az idei Miss International Hungaryvé.

A verseny időpontja október 21-e volt, Japán időszámítás szerint este fél 9. A finálé kezdetén a lányok felvonultak nemzeti kosztümjükben, Miss Panama nyitotta meg a gálát. Ezt követően felsorolták a zsűrit, majd a lányok egyenkénti bemutatása következett. Ez után a versenyzőnek fürdőruhában kellett felvonulni a színpadon. A fürdőruhás-felvonulást egy énekes-produkció követte. Egy kis idő múlva pedig az estélyi ruhás bemutató következett, ezt követően pedig a zsűri értékelése.

Először a különdíjakat osztották ki a versenyzők között. A Miss Friendship-különdíjat Mauritius képviselője nyerte, a legtehetségesebb versenyző, Oroszország küldöttje volt a zsűri szerint. A legjobb nemzeti kosztüm-díj Miss Hondurasé lett, a közönség kedvenc, azaz akire a legtöbben szavaztak a verseny hivatalosoldalán, myanmari versenyző volt. A Miss Photogenic-különdíjat Japán lány vihette haza, Miss JOICFP, Haiti küldöttje lett.

A középdöntőbe a legszebb 15 lány juthatott be, akik között ott volt Kolumbia, Brazília, Japán, Finnország, Venezuela, Mexikó, Haiti, India, Sri Lanka, Namíbia és Paraguay versenyzője is. A magyar versenyző sajnos idén sem került be a legszebb 15 lány közé. A középdöntőbe került lányok egyenként elmondák, hogy mit jelent számukra ez a verseny, és miért szeretnék megnyerni. Ezután a zsűri ismét pontozta őket, majd kihirdették a legszebb 5-öt, fordított sorrendben.

A negyedik udvarhölgy Nicole Huber, azaz Miss Paraguay lett. A harmadik udvarhölgynek A Dominikai Köztársaság versenyzőjét válaszották, a másodiknak Miss Sri Lankát, az első udvarhölgy Finnország képviselője, Viivi Suominen lett. Végül a korona a 25 éves japán származású, Ikumi Yoshimatsura került, melyet a tavalyi győztes, az ecuadori Fernanda Cornejo adott át neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek