Starity

A legnagyobb sminkbakik III.

2012. október 21. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét összegyűjtöttünk öt olyan hölgyeményt, akik pórul jártak sminkjükkel.

hirdetés
A legnagyobb sminkbakik III.

Még a legnagyobb, legtökéletesebb dívák és sminkesek is követnek el hibákat, akár egy vörös szőnyeges megjelenés, akár egy fellépés vagy éppen csak az egyszerű hétköznapok alkalmával, így cikksorozatunk első és második része után most újabb öt hölgy szereplésével összeállítottunk egy újabb listát.

Az X-Faktor megosztó énekesnője a második élő adás alkalmával elérte, hogy ismét mindenki róla beszéljen, vagyis inkább a sminkjéről. Csobot Adél Carly Rae Jepsen hatalmas slágerét, a Call Me Maybe-t adta elő és olyannyira beleélte magát, hogy a produkció közben teljesen elkente tűzpiros rúzsát, ami miatt azonnal az internetezők fő célpontja lett.

Az immár háromgyermekes Uma Thurman megjelenése általában kifogástalan a vörös szőnyegen, azonban egy szemfüles paparazzónak sikerült lencsevégre kapnia, amint az oly sokak által elkövetett púderes hibába esett.

Bizony még a mindig tökéletesnek hitt Selena Gomez sem hibátlan. Bár a 20 éves színésznő eseténél találunk „szebbeket” is, ő sem elhanyagolandó, hiszen szinte világít szemei alatt a fehér púder, amivel sikeresen beállt azon hírességek sorába, akik olyanok, mintha liszttel borították volna őket le.

A 37 éves Eva Longoria általában mindenkit elbűvöl latinos szépségével, azonban az első képen sokkal inkább hasonlít egy lassan 50-es éveiben járó, kissé kiöregedett színésznőre feltupírozott kontyával és a világosabb szem körüli púderrel.

Courteney Cox lassan 50-es éveibe lép, de simán letagadhatna legalább 10 évet, hiszen szolid sminkjével már évek óta elvarázsol mindenkit és extravagáns külső nélkül is el tudja érni, hogy minden szem rászegeződjön. Azonban egy paparazzónak sikerült lekapnia a Jóbarátok sztárját érthetetlen, lilás-rózsaszínes arcpirosítóval, ami elég nagy baklövés volt.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek