Starity

Leighton Meester is elhagyja Manhattant

2012. október 24. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már két vérbeli Upper East Side-i színész is kész elhagyni imádott New Yorkját a pálmafákért, a tengerért, a napsütésért. Chace mellett Leighton is Los Angelesben folytatja tovább az életét.

hirdetés
Leighton Meester is elhagyja Manhattant

Leighton Meester volt kollégája Chace Crawford még májusban nyilatkozta, hogy amint vége van a Gossip Girl forgatásainak, elköltözik Los Angelesbe. Úgy tűnik, hogy Blair Waldorf követi az angyalok városába egykori szerelmét.

A színésznő a GG „Wrap” partiján nemcsak az új frizuráját jelentette be, hanem bizony azt is, hogy kész elhagyni az Upper East Side-ot a nyugati partért. A Page Six információi szerint Leigh még idén decemberben elköltözik Manhattanből Hollywoodba, hogy teljes mértékben a filmes karrierjére koncentráljon. Meester többet nem kívánt nyilatkozni a dologról.

Az öt főszereplőből már csupán három lakik New Yorkban, Ed Westwick, Penn Badgley és Blake Lively, bár Blake-nek sem jósolnak sok időt a Nagy Almában Ryannel való házassága óta. A mellékszereplők közül pedig Kelly Rutherford, Matthew Settle, Kaylee DeFer, Tika Sumpter és Ella Rae Peck élnek a keleti parton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek