Starity

Újra a szakítás szélén Selena Gomez és Justin Bieber

2012. október 25. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár semmi nem utal rá, a médiában újra elterjedt, hogy Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata romokban hever.

hirdetés
Újra a szakítás szélén Selena Gomez és Justin Bieber
Fotó: PR Photos

Úgy tűnik, negyedévente röppennek fel pletykák Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatának válságáról. Július elején a TMZ jelentette, hogy a páros kapcsolata kifulladni látszik, egy héttel ezután pedig a HollywoodLife jelentetett meg néhány órán belül több, egymásnak ellentmondó tartalmú cikket a tinik kedvenceiről.

Legújabb riportjában a Radaronline számol be arról, hogy Selena és Justin románca a végét járja. A magazin szerint a pár rengeteget veszekszik, a féltékenység és a drámai kirohanások pedig megölik a kapcsolatukat. A lap állítása szerint mindkét fél nagyon féltékeny, Selena például képes drámai vitákat generálni barátja ex-barátnőivel kapcsolatban, ami nem tesz jót a szerelmüknek.

Bár Selenát legutóbb október 20-án is lencsevégre kapták Justin koncertjén Minnesotában, sokan gyanúsnak tartják, hogy egykor elválaszthatatlannak tűnő pár újabban rengeteg időt tölt külön. A szakítás állítólag küszöbön áll, csak Justin az, aki képtelen elengedni Selenát, mivel a lány élete első nagy szerelme.

A két tinicsillag régóta kerülgette egymást, mire 2011. februárjában nyilvánosan is párként mutatkoztak a Vanity Fair Oscar-buliján. Azóta hol esküvőről, hol szakításról szóló pletykák kísérik a tinisztárok románcát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek