Starity

Reina Hispanoamericana 2012: Miss Haiti nyerte a koronát

2012. október 28. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 25-én megválaszották a 2012-es Reina Hispanoamericana verseny győztesét, aki ezúttal Miss Haiti lett.

hirdetés
Reina Hispanoamericana 2012: Miss Haiti nyerte a koronát

Idén is megrendezésre került a Reina Hispanoamericana nevű szépségverseny, melyet Bolíviában tartottak. Ezúttal 22 lány utazott ki Santa Cruzba, annak reményében, hogy elnyerik a koronát. A finálé időpontja október 25-re esett, melynek elején a lányok megmutatták nemzeti kosztümjüket. A nyitás után a versenyzők felvonultak fürdőruhában és estélyiben is.

Ezt követően a zsűri pontozta a lányokat, és kihirdették a szerencsés hetet, akik a középdöntőbe jutottak. A legszebb hét lány Brazília, Kuba, Bolívia, Panama, Spanyolország, Haiti és Paraguay képviselői voltak. Az interjú-kör után a zsűri ismét pontozta a lányokat, és kihirdették a végeredményt. A 7. helyezett Kuba képviselője, Damaris Aguiar lett, a 6. helyen Miss Panama, a 26 éves Ana Lorena Ibanez végzett. Brazília képviselője lett az ötödik, őt követte Miss Paraguay, a negyedik helyen. Alexia Viruez, azaza Bolívia küldöttje lett a harmadik, a spanyol lány pedig a második. Ebben az évben a korona a 26 éves Miss Haitire, Sarodj Bertin Durocherre került, melyet a 2011-es győztes, Evalina Van Putten adott át neki.

A versenyen különdíjakat is osztottak, a legfotogénebb címet Miss Paraguay nyerte el, a legelegánsabb versenyzőnek Mexikó küldöttjét találta a zsűri, a legjobb nemzeti kosztüm díjat Miss Panama kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek