Starity

Katy Perry a First Lady-vel ünnepelte születésnapját

2012. október 26. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rendkívüli élményben volt része az énekesnőnek születésnapján, ugyanis az amerikai elnök feleségével, Michelle Obamával ebédelhetett.

hirdetés
Katy Perry a First Lady-vel ünnepelte születésnapját

Katy Perry október 25-én töltötte be 28. életévét, amit nem is akárhogyan ünnepelt meg. Az énekesnő ugyanis a nagy napot megelőző estén felajánlotta az amerikai elnöknek, Barack Obamának, hogy fellép egy rendezvényen Las Vegasban, aki háláját kifejezvén másnap meghívta Katy-t és nagymamáját egy ebédre, amin a First Lady is részt vett.

„Most már teljes a szülinapom! Ebéd Michelle Obamával” – csiripelte Katy a Twitteren egy kép kíséretében, majd még több bejegyzésben is köszönetet mondott élete legjobb születésnapjáért.

Az amerikai pacsirta néhány könnycseppet is elmorzsolt a sok szeretettől amit kapott, ráadásul arra kérte rajongóit, hogy ne küldjenek neki ajándékokat, hanem inkább a The David Lynch Alapítvány számára ajánljanak fel adományokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek