Starity

Ők lesznek az MTV EMA sztárfellépői

2012. október 27. 12:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A november 11-én megrendezésre kerülő MTV Europe Music Awarards – csakúgy mint az elmúlt években – idén is sok nagy sztárt vonultat majd fel a színpadon.

hirdetés
Ők lesznek az MTV EMA sztárfellépői

Azt bátran kijelenthetjük, hogy a mostani MTV már többet fektet a reality-k forgatásaiba, hiszen a valóságshow-k ellepték a csatornát, ám a Music Television nem szeretné elhanyagolni az eredeti koncepcióját sem, így minden évben nagy szabású zenei díjkiosztókkal kedveskednek a popzene rajongóinak, ahol szinte minden neves előadó megfordult már.

Mint mindig, most is nagy hangsúlyt fektetnek a színpadi koncertélményre, így nem meglepő, hogy olyan előadók lépnek majd színpadra, mint a Muse, Pitbull, vagy az idén egyetlen dallal világsikert arató PSY.

Akik már biztosan fellépnek a díjkiosztó gálán a fentebb említett nevek mellett:  Alicia KeysTaylor Swift, The Killers,  Carly Rae Jepsen, Rita Ora és a No Doubt.

Azt se felejtsük el, hogy akár egy magyar együttes, a 30Y is színpadra léphet a frankfurti Festhalléban, ugyanis a hivatalos honlapon október 30-ig a EMA Worldwide Act kategóriában lehet szavazni a magyarországi forduló nyertesére, így talán a pécsi bandának is lesz esélye megmutatni a világnak, hogy mit tudnak – ez csak rajtatok, azaz a szavazókon múlik!

Az idei MTV EMA-gálára november 11-én este kilenc órakor kerül majd sor a németországi Frankfurtban, a házigazda a világhírű német modell, Heidi Klum lesz és a jelölteket illetően is nagy show-ra számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek