Starity

Justin Timberlake bocsánatot kért az ízléstelen videó miatt

2012. október 27. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes nyilvánosan kért bocsánatot az ajándéknak szánt, a hajléktalanokat kigúnyoló ízléstelen videó miatt.

hirdetés
Justin Timberlake bocsánatot kért az ízléstelen videó miatt

Justin Timberlake és Jessica Biel boldog friss házaspárként élvezhette volna a mézesheteit. A Dél-Olaszországban rendezett extravagáns esküvő után, amelyen minden vendégüket királyi fenségként kényeztették, az újdonsült férjnek most kínos bocsánatkérést kellett megfogalmaznia.

Néhány nappal az esküvő után az interneten megjelent egy videó, amit Justin régi jó barátja, a Los Angeles-i ingatlanügynök, Justin Huchel készített, esküvői ajándékként az ifjú párnak, amit állítólag a vendégsereg meg is tekintett.

A nyolcperces komédiázásban Huchel látható, amint Los Angeles utcáin interjúkat készített hajléktalan emberekkel, akik, miután nem tudtak elmenni a 6.5 millió dollárba kerülő esküvőre, így szerették volna kifejezni a jókívánságaikat. Az ízléstelen és érzéketlen videóban Huchel nyíltan kigúnyolta és megalázta a hajléktalanokat, és a főszereplő cseppet sem volt boldog, amikor az ajándéka a nyilvánosság elé került. Az ügyvédje perrel fenyegette meg a weblapot, követelve, hogy törölje a videót, majd nyilatkozatot tettek a sajtóban, elismerve, hogy az anyag Justin tudta nélkül készült.

Justin maga sem találta viccesnek a videót és péntek reggel a blogjában egy 700 szavas bocsánatkérést tett közzé, a bevezetésben közölve, hogy ő sosem gúnyolna ki másokat, különösen nem olyanokat, akik nála kevésbé szerencsésebb helyzetben élnek. Kijelentette, hogy nem volt tudomása a videoanyag létezéséről, és a barátja ügyvédjével ellentétben azt állította, hogy a filmet nem mutatták be az esküvőjén.

Az énekes őszinte sajnálatát fejezte ki, és bocsánatot kért a barátai és a családja nevében is azoktól, akiket megbántott a videó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek