Starity

Szecsődi Karcsi bepasizott

2012. október 27. 19:07   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár felfedezettje köztudottan a férfiakhoz vonzódik, és a nemátalakító műtétre vár. Nemrég árulta el, hogy új kapcsolata van, és tökéletesen boldog.

hirdetés
Szecsődi Karcsi bepasizott

Nemrég írtuk meg, hogy Kari apja büszke fiára, vagyis lányára. Az énekes nehéz időszakon van túl, hiszen tavasszal nyilvánosságra hozta, hogy ő egy nő, aki férfi testbe született.

Hosszas örlődés után úgy döntött, hogy belevág egy műtétsorozatba. Először hormonokat kapott, majd 500 köbcentis mellimplantátumokat. Ám a végleges nemátalakító műtét még várat magára, hiszen Kari számára ez lelkileg is igen megterhelő.

Kari elmondta, hogy pár hónapja megismert egy fiút, akivel azóta boldog kapcsolatban él:

„Egy közös ismerős révén találkoztunk, először barátok voltunk, majd elég hamar szerelem lett a dologból – mesélte az énekes a Borsnak. – A kilétét nem fedem fel, ameddig csak tudjuk, titokban tartjuk a kapcsolatunkat, közös képeket ne is keressen senki a Facebookon. Boldogok vagyunk, csak ennyit mondhatok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek