Starity

Shakira terhesen is rázza a csípőjét

2012. október 28. 14:02   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira nemrég a női labdarúgó bajnokság záróestjén lépett fel, és hozta a formáját: ugyanúgy táncolt, mintha nem is hordana gyermeket a szíve alatt.

hirdetés
Shakira terhesen is rázza a csípőjét

Hips don't lie – énekelte meg a sztár a világslágerben, és az elmúlt években tartotta is magát ehhez a mondathoz, de azt senki nem gondolta volna, hogy majd várandósan sem fog pihenni a csípője.

A női labdarúgó bajnokság záróestje 2012. október 13-án került megrendezésre, ahol sztárfellépőként láthattuk az énekesnőt. Shakira két nagy slágerét, a Waka Wakát és a Locát énekelte el, és táncolta végig két háttértáncosával. Ennek okán sokan ráaggatták a legszexibb terhes nő titulust, amire mindenképp büszke lehet.

Egy forrás úgy tudja, hogy Piqué és Shakira nemcsak egy gyermeket akarnak, és az énekesnő már nagyon várja, hogy végre anyuka lehessen.

Rajongói nagyon büszkék lehetnek rá, mint énekesnőre és, mint leendő édesanyára, hiszen minden bizonnyal nagyszerű anya válik majd belőle. Egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, hogy később jótékonykodásra fogja nevelni születendő kisfiát, akit egy spanyol magazin értesülése szerint Ulisesnek fognak elnevezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek