Starity

Klippremier: Nicki Minaj — Va Va Voom

2012. október 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában Nicki Minaj inkább a más előadókkal való közreműködéseire koncentrál. Nemrég jelent meg Justin Bieberrel közös dalának kisfilmje, legutóbb pedig Cassie-vel együtt ostromolták meg a slágerlistákat.

hirdetés
Klippremier: Nicki Minaj — Va Va Voom

Legutóbb arról számoltunk be, hogy a Pepsi lecserélte Nicki Minajt Beyoncéra, mivel a rapper aláírta a szerződést az American Idol készítőivel. Úgy tűnik, Nickit ez nem rázta meg különösebben, gőzerővel dolgozik tovább zenei karrierjén.

Legújabb kisfilmjét a Va Va Voom című dalhoz készítették el, az eredmény tegnap került fel az énekesnő hivatalos VEVO-csatornájára. A Nicki-rajongóknak ezúttal sem kell csalódniuk, a rapper a tőle már megszokott stílusban öltözködik ebben a klipben is. Látható szőke, vöröses és fekete hajjal is a kisfilmben.

A klip a természetben játszódik, többször is feltűnik benne egy gyönyörű fehér ló, majd a mesék világába repít minket a történet. Nicki a maga elvont stílusában dolgozta fel Hófehérke történetét. Miss Minaj újdonsága eddig többnyire pozitív visszajelzéseket kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek