Starity

Deryck Whibley kiparodizálta Avril Lavigne-t

2012. október 30. 17:05   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nemrég született fotó arra következtet, hogy Avril Lavigne és volt férje nem maradtak jóban egymással a válás után, sőt cinkelik egymást!

hirdetés
Deryck Whibley kiparodizálta Avril Lavigne-t

Avril Lavigne és Deryck Whibley még 2006-ban házasodott össze, rá három évre bejelentették, hogy külön utakon járnak. Eddig mindenki úgy tudta, hogy jóban vannak és megmaradt a baráti viszonyuk, sőt gyakran látták őket együtt vacsorázni, azonban a Sum 41 frontembere nemrég halloween alkalmából exkedvesének öltözött.

Deryck haverja, Ari Cooper pedig Lavigne új vőlegényének öltözött, Chad Kroegernek. Whibley-n egy hosszú szőke paróka látható, színes tincsekkel (köztudott, hogy az énekesnő általában így hordja a haját), és egy macifüles kapucnis pulóvert is felvett, amit Avril is gyakran hord. Cooper pedig olyan parókába bújt, ahogy régen Kroeger viselte a haját.

Nem tudni, hogy a Whibley–Cooper páros csak egy rossz viccnek szánta-e a tettet, vagy az újdonsült szerelmes párt szerette volna kiparodizálni, de Chad már reagált is rá a Twitteren: „Hé, Deryck! Tetszettek a jelmezek! Ebben az évben nektek öltöztünk volna, csak sztártéma volt az összes bulin! Haha!”


Fotó: Perezhilton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek