Starity

Niall Horan újra szerelmes?

2012. november 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction ír énekese a napokban egy olyan személlyel mutatkozott az X Factor forgatásán, akit barátnőjeként mutatott be mindenkinek.

hirdetés
Niall Horan újra szerelmes?

Eddig Niall Horan és Demi Lovato állítólagos kapcsolatától zengett a sajtó, de az énekesnő kijelentette egyszer és mindenkor, hogy a fiú nem a pasija. A látszat szerint igaza is volt, mert az ír szépfiú nem egyedül érkezett az X Factor forgatására.

Niall egy ismeretlen lánnyal ment, akit Amy Green-nek hívnak. Szemtanúk szerint a lány igen csak jól mutatott az énekes mellett és Niall mindenkinek úgy mutatta be, mintha már több is lenne köztük, mint szimpla barátság.

„Niall mindenkinek a barátnőjeként mutatta be Amy-t és úgy tűnt, mintha nagyon élveznék egymás társaságát. Csókolgatta és ölelgette a lányt, amikor nem figyeltek az emberek, amiből mindenki úgy szűrte le, hogy a Amy teljesen elvette az eszét. A lány nagyon csinos volt és azt kell mondjam, igen jól mutattak egymás mellett. Szerintem még az elején lehetnek, de az is biztos, hogy Amy nem szimpla barátként, hanem a barátnőjeként érkezett az oldalán.” – mesélte egy bennfentes.

Úgy látszik a fiú nem volt sokáig magába fordulva a Demi-s eset után, és már is talált magának egy párt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek