Starity

Kristen és Robert újra egy filmben?

2012. november 08. 12:12   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert és Kristen közös filmje, a Breaking Dawn második része hamarosan a mozikba kerül. Ennek kapcsán újra elindultak, hogy mindenhol promotáljanak, és interjúkat adjanak a film kapcsán.

hirdetés
Kristen és Robert újra egy filmben?

Kristen Stewart és Robert Pattinson a Yahoo!Movies-nak nyilatkoztak arról, hogy szívesen dolgoznának újra együtt. Az Alkotnyat-filmek Edwardja a riporter kérdésére, miszerint ha úgy alakulna, játszana-e újra egy filmben Stewarttal, határozott választ adott. Igen! Talán egy újabb vámpír-mozi?! – nyilatkozta nevetve a 26 éves színész, majd kijavítva magát folytatta: „Valószínűleg egyikünk sem fog vámpírt alakítani egy jó ideig. Ez kicsit abszurd lenne.”

A fiatal színésznőt megkérdezve, hogy mit szólna egy újabb közös filmhez, a következőket mondta: „Igen, igen, de nem akarom azt mondani, hogy ez az alkalom mostanában fog bekövetkezni, de az eddigi tapasztalataim által bátran mondhatom, hogy szerencsés vagyok. Az életem rengeteg új baráttal és élményekkel gazdagodott. Nem akarom elhinni, hogy vége, mert szívesen újra csinálnám az egészet. Újra és újra! – lelkendezett Stewart, majd arról is beszélt, hogy milyen lenne újra együtt dolgozni a kedvesével, Robert Pattinsonnal. – Ennek tökéletesnek és nagyon jónak kellett lennie, már csak azért is, mert tudod, hogy öt filmen keresztül játszottunk különleges karaktereket – valami igazán csodálatosan különleges karaktereket – de igen, abszolút, nagyon örülnék, ha újra együtt játszanánk valamiben.”

A két színész, akik a képernyőn kívül is egy párt alkotnak, szinte alig akarnak egymástól elszakadni. A sajtótájékoztatókon is állandóan a másik fülébe suttognak, szorosan egymás mellett ülnek, jelezve a világnak, hogy a színésznő nyáron elkövetett baklövése nem tette tönkre a kapcsolatukat. Már több paparazzófotó láttán is mindenki megbizonyosodhatott, hogy a kapcsolatuk szilárd, mint egy szikla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek