Starity

A Szellemekkel suttogó prostiként tér vissza

2012. november 03. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Love Hewitt legújabb sorozata, az Ügyféllista november 14-én debütál a TV2 műsorán, este 22.20–kor.

hirdetés
A Szellemekkel suttogó prostiként tér vissza

Eddig a legnagyobb sikert a Szellemekkel suttogó című sorozat hozta meg Jennifer Love Hewitt számára, de idén indult Amerikában vadonatúj sorozata, az Ügyféllista, mely hozzánk is hamarosan megérkezik.

A széria az azonos címet viselő 2010-es film alapján készült. Mivel a drámai elemekkel tarkított produkció óriási sikert aratott, ezért döntöttek úgy a készítők, hogy csinálnak belőle egy sorozatot is, ami úgy tűnik nem volt rossz elhatározás, hiszen az Ügyféllista Amerikában nemsokára elkezdi a második évadot.

A sorozat története is nagyon fontos, ugyanis a filmmel ellentétben a főszereplőt itt nem Samantha Hortonnak, hanem Riley Parks-nak hívják, viszont a sztori teljes mértékben ugyanaz, hiszen a volt szépségkirálynő hajdan szebb napokat is látott, most azonban nehéz anyagi körülmények között éli mindennapjait. Az asszony egy masszázsszalonban vállal munkát, hogy biztosítsa családja megélhetését férje balesete után, azonban rövid időn belül kiderül, hogy ügyfelei másra is vágynak, ezért Riley titokban prostitúcióra adja fejét.

Jennifer mellett persze számos más híresség is megfordul a drámasorozatban, ilyen például a Cybill című sorozat egykori főszereplője, maga Cybill Shepherd, a Fame – Hírnév sztárja, Naturi Naughton, a Hősök rendőre, Greg Grunberg, illetve az Esküdt ellenségek egykori szereplője, Elisabeth Röhm.

Aki előbb szeretné elkezdeni a sorozatot, az a SuperTV2-ön megteheti, ugyanis november 9-én este 21 órakor tűzi műsorra az első epizódot a csatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek