Starity

Kristen Stewart: az Alkonyat emlékei

2012. november 10. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő elárulta, milyen emléktárgyakat hozott el az utolsó forgatás után, miközben Stephenie Meyer már a folytatásról beszél.

hirdetés
Kristen Stewart: az Alkonyat emlékei

Kristen Stewart talán nem tűnik anyatípusnak, de a 22 éves színésznő mégis anyatigrisként védelmezte a 11 éves Mackenzie Foyt, aki a lányát, Renesmee-t alakította az utolsó két Twilight-filmben. Miközben a „Breaking Dawn – Part 2”-filmet népszerűsítette múlt csütörtökön Beverly Hillsben, Stewart elárulta, hogy a védelmező viselkedése nemcsak a filmvászonon igaz. „Teljes mértékben. Úgy értem, már akkor is, amikor még csak terhes voltam vele a Breaking Dawn első részében, már akkor volt közöttünk egy kapocs – mondta az Access Hollywood riporterének. – Amikor elkezdtem filmezni, nagyjából annyi idős lehettem, mint most Mackenzie, és annyira kíváncsi voltam mindenre – mesélte Stewart, aki 2001 óta dolgozik a filmszakmában. – Olyan voltam, hogy »Mire gondolsz, kicsim? Hey, éhes vagy? Fáradt vagy?« Ő pedig mindig azt mondta, »Nem, jól vagyok. Tényleg jól vagyok.« Ő egy olyan klassz csaj.”

Stewart, aki nemrég kibékült a (nemcsak) filmbéli partnerével, Robert Pattinsonnal, azt is megjegyezte, hogy igazából meg fog könnyebbülni, amikor az utolsó részt végre bemutatják a mozikban november 16-án. „Boldog vagyok, hogy vége a történetnek, el sem tudjátok képzelni, mennyire – kezdte. – A tudat, hogy vége az egésznek és soha többé nincs rajtunk az a nyomás, ez fantasztikus. De nem akarom, hogy úgy hangozzon, mintha nem lennék boldog, hogy részt vehettem benne.” Stewart gyakran elmondta, mennyire hálás az öt Twilight-film sikerének, és hogy amikor az utolsó jelenet is elkészült, még ajándéktárgyakat is hazavitt magával a forgatásról. Megtartotta a gyűrűt, amit Bella az édesanyjától kapott, és hozzátette, hogy ez mindig is Catherine Hardwicke-re, az első film rendezőjére fogja emlékeztetni. Természetesen a másik búcsúajándék az eljegyzési gyűrű volt, amit Edward adott Bellának. „Igazán, valami hihetetlenül fontosak nekem. Imádom ezeket a dolgokat” – vallott.

Miközben Stewart szentimentálisan áradozott a Twilight végéről, Robert Pattinson arról beszélt, hogy nem sok dolgot fog hiányolni. „A Burger King vagy a Subway egy márkanév. De egy film nem lehet ilyen – mondta. – Ha játszol benne, akkor teljesen elveszíted az irányítást az életed felett… csapdába esel.”

Stephenie Meyer, a Twilight-könyvek szerzője reményt keltett a milliónyi rajongóban, amikor arra célzott, hogy talán újabb történeteket fog írni a mellékszereplőkről, például Renesmee-ről és Jacobról. „Már megterveztem néhány kötetnyi történetet, szóval pontosan tudom, mi fog történni – magyarázta Meyer. – Vannak más szereplők, akiknek ezekben a jövőbeli történetekben nagyobb szerepük lesz .... Talán egy nap meg is írom, csak magamnak. Majd meglátjuk. Nem bocsátkozom pontos részletekbe, így nem mondom, hogy meg fognak jelenni. Nem tudom most megcsinálni. De azt sem tudom, hogy érzem majd öt év múlva.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek