Starity

Julianne Moore lett a L'Oreal új nagykövete

2012. november 04. 21:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára a vörös hajú színésznő fogja reklámozni a világhírű kozmetikai márka termékeit, mivel ő lett a L'Oreal Paris új nagykövete.

hirdetés
Julianne Moore lett a L'Oreal új nagykövete

Igazán nagy megtiszteltetésben lett része Julianne Moore-nak, ugyanis őt választották a világszinten híres kozmetikai cikkeket gyártó francia cég, a L'Oreal Paris nagykövetének, és ezzel együtt reklámarcának is.

A kétgyermekes családanya – aki korábban a szintén szépségápolási termékekkel foglalkozó Revlonnak is állt már modellt – elárulta, hogy nagyon szereti a márkát, gyakran vásárolja és használja a készítményeket. Azt is elmonda, hogy szerinte részben ennek is köszönhető, hogy így néz ki 51 évesen – nem véletlen, hogy az első feladata egy ránctalanító krém, a Cellular Renaissance népszerűsítése lesz.

Julianne ezzel olyan sztárokhoz csatlakozik, mint Eva Longoria, Gwen Stefani, Jennifer Lopez vagy Beyoncé, akik szintén a híres francia márkát népszerűsítik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek