Starity

Adam Lambert: „Izgalmasabb számomra a természetesség”

2012. november 05. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam legutolsó Új-Zélandon tett látogatása során időt szakított egy interjúra a stuff.com.nz csapatával. A kérdések nem az albumhoz, a turnéhoz vagy a promócióhoz kapcsolódtak, hanem a szépségápoláshoz. Adam készségesen válaszolgatott és osztogatott tanácsokat, melyeket talán nektek is érdemes megfogadnotok.

hirdetés
Adam Lambert: „Izgalmasabb számomra a természetesség”

A zenei szenzációként ismert Adam Lambertnek a megjelenése is legalább ugyanolyan jellegzetes, mint a hangja, most pedig elárulja a szépségápolási titkait.

„Ápoltságnak vagy szépségnek kell nevezni? Szerintem nagyon ódivatú dolog különbséget tenni a kettő között. Szeretek sminket viselni, imádom ahogy áll rajtam, szóval használni fogom.”

„Pár évvel ezelőtt az volt a célom, hogy minél messzebb menjek smink terén, amolyan állandó színpadi felszerelésben voltam. Kísérletezgettem a kinézetemmel és rátaláltam a saját stílusomra: jó néhány sminkmesterrel dolgoztam már együtt, de mindig messzebbre és messzebbre akartam jutni az épp aktuális sminkkel. Most inkább természetesebbnek szeretnék tűnni – kevésbé extrémnek. Még mindig imádom a sminkeket és azt is, hogy kapsz egy plusz érzést tőlük, de sokkal izgalmasabb most számomra természetesebbnek, egységesebbnek tűnni.”

„Főiskolás koromban folyton őrültnek akartam kinézni. Nem azt mondom, hogy ripacskodtam, nem akartam célponttá válni – de szerettem volna a kettő keveréke lenni. Ahogy a fősuli a végéhez közeledett, egyre többször kerestem okot az őrült öltözékekre. A bálokon, főleg ha téma is volt, mindig valami extrém dolgot vettem fel. Szükségem volt olyan alkalmakra, ahol igazolhattam az extrémebb stílusomat, és ekkor fedeztem fel, hogy a Red Hot Chilli Peppersből Dave Navarro körömlakkot és szemfestéket visel. »Nos, ő királyul néz ki, szóval én is hordani fogom ezeket« ez volt a véleményem.”

„Fellépéseken, fotózásokon hordok sminket, de amikor egyedül vagyok otthon, elkerülöm. Kell egy kis szünetet adni a bőrödnek. Rendszeresen, kb. két hetente kapok arcápolást, kozmetikázást. A mikrodermabrázió pedig nagyszerű. A férfiak arcbőre más, mivel nekünk van arcszőrzetünk – minden másnap borotválkozok, szóval ügyelned kell a bőrödre. Olyan szereket használok az arcomra, melyek glikolsavat tartalmaznak – elősegíti a bőr hámlását, megtisztulását.”

„Rengeteg mindent megtanultam az évek alatt – nem mindig volt tökéletes bőröm, még ma is bőrproblémákkal küzdök, vannak pattanásaim, és egyszerre vannak száraz és zsíros területei a bőrömnek. Jártam esztétikushoz, akitől szintén sokat tanultam és kitapsztaltuk, mi tesz jót a bőrömnek és mi nem. Amire korábban sosem jöttem rá, az az, hogy mekkora szerepe van az életstílusodnak a bőröd egészségében. Ha belsőleg is törődsz magaddal, nyilvánvalóan szebbnek fog látszani a bőröd.”

„Sokat javult a bőröm az évek során, de nem mindig könnyű odafigyelni rá. Hidratáltnak kell lenned folyamatosan: ez az elsőszámú dolog. Tisztán kell tartanod a bőröd, és az alvás is nagyon fontos. Nagy jelentősége van az étrendednek is. Elkezdtem ezeket a tisztítókúrákat és néhány alkalom után azt vettem észre, hogy a bőröm szinte ragyogott. Én meg csak, »nos, hello, ez mind összefügg«.”

„A hidratáló, amit használok, egyszerűen hihetetlen. Az Epicurentől használom az Acidophilus Probiotikus-arckrémet (Acidophilus Probiotic Facial Cream). Az összetétele nagyon jó, hidratál, de mégsem teszi zsírosabbá a bőrt. Valamint segít a bakteriális területek elleni harcban is.”

„Két másik tesztelt és kedvenc termékem van még: az egyik a Giorgio Armani-arcszövetápoló (Giorgio Armani Face Fabric Foundation), a másik pedig YSL Touche Éclat – a legeslegjobb alapozó. Minden kamerás munkánál használható, nagyon jól fed és puhává teszi a bőrt. Szememre csak egy kevés szemceruzát és szempillaspirált teszek. Mindent az ujjammal szoktam elkenni – néha használok csak ecsetet. M.A.C Smoulder szemceruzát használok. A sajtósom Angliában adott egy Elizaberh Arden-nyolcórás krémet (Elizabeth Arden Eight Hour Cream). Előtte még nem is hallottam róla, de nagyon megszerettem. Az eredetinek olyan szaga volt, mint az idős néniknek, de az újabb kiadás illatmentes és nagyon jó. Ajakápolónak használom általában, de van az arcomon egy kicsi száraz rész, azt is mindig ezzel kenem be.”

„A legjobb cucc, amit a hajadra tehetsz az a marokkói olaj. Mivel a hajam egy részét erősen szőkítem, nagyon kiszáradt – ez az olaj viszont visszaadja az életet a hajadnak.”

„Bizonyos eseményeken van velem egy sminkmester, de mostanában inkább én magam oldom meg a sminkproblémát. Nem kell sok, hiszen most épp a természetesebb hatást hangsúlyozom.”

Az énekes egyébként az elmúlt show-ja alkalmával visszatért fekete hajszínéhez, így reméljük, valami jó hajápolót is ismer, és nem ártott meg számára a kísérletezgetés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek