Starity

Beverley Mitchell gyermeket vár

2012. november 06. 19:07   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és férje, a 32 éves Michael Cameron áprilisban házasodtak össze, és most az első gyermeküket várják izgatottan.

hirdetés
Beverley Mitchell gyermeket vár

A hamarosan édesanyává váló 31 éves Beverley legismertebb szerepe, mellyel az ismertséget is megszerezte világszerte, a Hetedik Mennyország Lucyja volt. Azonban mostanság a nézők leginkább Kaitlin O'Malley-ként láthatják a népszerű Egy tinédzser titkos élete című sorozatban.
„Nem hittem a szememnek, mikor megláttam a terhességi teszt eredményét. Vettem még vagy hét tesztet, de mindegyik ugyanazt mutatta. – mesélte boldogan a People magazinnak a színésznő. – Elmentem az orvosomhoz, és ő is biztosított abban, hogy babát várok.”

Nemrégiben a pár is megjelent Jessica Biel és Justin Timberlake egyhetes lagziján, október 19-én. Beverley és Jessica régóta ápol szoros kapcsolatot, hiszen Mrs. Timberlake is főszerepet játszott a népszerű, Hetedik Mennyország című sorozatban, mint Mary, Lucy nővére.
„Jess volt az első, aki megtudta az örömhírt. Nagyon megható és izgalmas volt a bejelentés. Először könnyezni kezdtem, majd megosztottam vele, hogy hamarosan nagynéni válik belőle.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek