Starity

Taylor Lautner: „Nem tudom, mit gondoljak Kristenről”

2012. november 07. 18:06   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Lautner végre beszélt kolléganője, Kristen Stewart megcsalási botrányáról, mely megrázta az Alkonyat-rajongók közösségét.

hirdetés
Taylor Lautner: „Nem tudom, mit gondoljak Kristenről”

Miután kedvesét, Kristent, visszafogadta Robert Pattinson, az Alkonyat szereplői nem voltak túl bőbeszédűek a témával kapcsolatban. Azonban végre megtört a jég, hiszen a film farkasfiúja, Taylor Lautner, a decemberi Cosmopolitanben mesélt a sorozat befejezéséről, valamint szóba kerül Kristen botránya is.

„Hogy őszinte legyek, még soha nem éltem át ilyen helyzetet, szóval nem tudom mit gondoljak. Ha úgy adódna, és visszanyeri az illető a bizalmamat, akkor ebben az esetben lehet, hogy én is hasonlóképpen cselekednék. Ez csak egy ötlet, nem tudom, hogy mit tennék igazából. Kikészülnék az biztos – mondta a színész, de végül pozitívan mesélt a lányról. – Kristen fantasztikus mindenben, amit csinál. Mindig büszke leszek rá.” Taylor állítólag nagyon mérges volt a színésznőre a megcsalás végett, azonban úgy látszik, meglágyult a szíve.

Az utolsó Alkonyat-film, a Hajnalhasadás második része november 16-án kerül a mozikba. Az Twilight Jacobja mesélt a befejezésről is.

„Nehéz volt kimondani, hogy vége van, de ez egy csodálatos része volt az életemnek. Másfelől viszont várom, hogy milyen új kihívással, feladattal kerülök szembe, amiket csak úgy tudok teljesíteni, ha teszem a dolgomat.”


A színészek az utolsó rész kapcsán újra elindultak a promókörútra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek