Starity

Rihanna és Katy Perry összebalhézott Chris Brown miatt

2012. november 06. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna és Katy Perry eddig elválaszthatatlan barátnők voltak, azonban most úgy tűnik, barátságuk Chris Brown miatt véget ér.

hirdetés
Rihanna és Katy Perry összebalhézott Chris Brown miatt
Fotó: MTV

Rihanna megint egykori szerelme, Chris Brown körül legyeskedik. Az egész év elején kezdődött, amikor azt pletykálták a két sztárról, hogy újra együtt vannak. Nem sokkal később két dalt is készítettek együtt, majd nyáron megcsókolták egymást az MTV VMA színpadán, amin Chris barátnője teljesen kiakadt, és szakítás lett a vége.

A történet pedig tovább bonyolódik. Rihanna a napokban tette közzé új albumának dallistáját, amiből kiderült, hogy az egyik szerzeményen, a Nobodies Businessen exe is közreműködik. Katy Perry felkapta a vizet, amiért legjobb barátnője újra Chris közelében van. Egy ismerős szerint Katy nem érti, hogy miután 2009-ben Chris megverte az énekesnőt, mit akar még tőle: „Alig beszélnek, amióta a pár újra együtt van. Van egy kis feszültség köztük. Katy sok időt tölt Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal, és úgy gondolja, hogy Rihanna nagy hibát követ el, és nem akar ennek a részese lenni.”

Az eltávolódás észrevehető. Katy nem hívta meg Rihannát a születésnapi bulijára, mikor mindketten egy városban tartózkodtak, és Katy sem vett részt Rihanna halloweeni partiján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek