Starity

Megérkezett Anastacia vadonatúj lemeze

2012. november 09. 14:02   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű amerikai énekesnő a mai nap folyamán új koronggal ajándékozta meg a rajongóit – amely egy feldolgozásalbum lett nagy sikerű rockegyüttesek szerzeményeivel.

hirdetés
Megérkezett Anastacia vadonatúj lemeze

Anastacia, a fantasztikus hangú énekesnő már egy ideje stúdiómunkálatokat folytatott a mai napon megjelenő nagylemeze miatt. A korongra a legnagyobb rockbandák valódi klasszikusai kerültek.

Olyan szerzemények hallhatóak az albumon, mint például a You Give Love A Bad Name (Bon Jovi), a Dream On (Aerosmith), a One (U2), a Back In Black (AC/DC), a Sweet Child O' Mine (Guns N' Roses) vagy a You Can't Always Get What You Want (Rolling Stones).

Anastacia saját szerzeményeivel ellátott lemeze pedig 2013-ra várható, tehát nincs ok az aggodalomra, hogy saját dalok nélkül hagyja a közönségét. Az énekesnő az úgynevezett sprock (a soul, a pop és a rock keveréke) stílusához szeretne visszatérni – amelyet a 2004-es Anastacia című alkotáson már hallhattunk. Ebbe a műfajba olyan dalok tartoznak, mint például a Left Outside Alone, a Sick And Tired vagy a Seasons Change.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek