Starity

Klippremier: Green Day - Stray Heart

2012. november 10. 21:09   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a Green Day legújabb kisfilmje, ami egyben az első is a jövő héten megjelenő albumukról a ¡Dos!-ról. A klip a Stray Heart című számukhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Green Day - Stray Heart

A Green Day év végéig minden koncertet visszamondott az énekes, Joe Armstrong állapota miatt, de látszólag mindent bevetnek, hogy kárpótolják a rajongóikat, hiszen a ¡Tre! megjelenését is egy hónappal előbbre hozták. Alig egy hete jelent meg a banda Hajnalhasadáshoz készült klipje, a The Forgotten, rá egy hétre, november 7-én felkerült VEVO-csatornájukra új videóklipjük, a Stay Heart, ami lemeztrilógiájuk második albumán a ¡Dos!-on kapott helyet, mely november 13-án, vagyis jövő hét kedden kerül a boltok polcaira.

A klipben nem tűnik fel a zenekar egyik tagja sem, egy férfié a főszerep, akinek szíve helyén egy tátongó lyuk van. A nőcsábász srác abban reménykedik, hogy megtalálja újabb szerelmét, de gyorsan változó érzései miatt mindig egyedül marad. Kóbor szívét kergetve találkozik pár volt barátnőjével, de végül szíve visszavezeti őt az igazihoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek