Starity

Muri Enikő váltja Szinetár Dórát?

2012. november 13. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az operettszínházból néhány hónapja távozó színésznő helyére az intézmény a tavalyi X-Faktor legjobb női hangját szemelte ki.

hirdetés
Muri Enikő váltja Szinetár Dórát?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szinetár Dóra a színház meghatározó arca volt, ezért az igazgatóság még mindig keresi a megfelelő személyt, aki hosszú távon a színésznő helyét elfoglalhatná.

Kerényi Miklós Gábor, a teátrum igazgatója olyan hölgyet keres, akinek a neve azonnal főszereplőként jut eszébe mindenkinek, egy új bemutató esetén. A legnagyobb esélyes erre a posztra Muri Enikő, aki a lehetőséget már meg is kapta, hiszen eljátszhatja a Ghost című szuperprodukció főszerepét.

„Meghallgatáson választottuk ki Enikőt. Nagyon érzékenynek, izgalmasnak mutatkozott. Enikőben van energia és tehetség, megvan benne minden, hogy nagyszerű énekes-színésznő legyen. Az ő tarsolyában ott van a marsallbot” – fejtette ki véleményét a direktor a Blikknek.

Enikő most boldogan jár az előírt magánórákra, minden vágya, hogy úgy teljesítsen, hogy a következő darabnál is főszereplőként kerüljön szóba a neve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek