Starity

Vajon mi lesz a Vámpírnaplók legújabb szerelmi négyszögével?

2012. november 15. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A három főszereplő zűrös szerelmi háromszöge mellett kialakult egy talán még zavarosabb négyszög is, aminek végkifejlete még várat magára.

hirdetés
Vajon mi lesz a Vámpírnaplók legújabb szerelmi négyszögével?

A Vámpírnaplók harmadik évadában Joseph Morgan karaktere, Klaus gyengéd érzelmeket kezdett táplálni Caroline iránt, ami elég nagy bonyodalmakat okozott a Candice Accola által megformált vámpírlány és Tyler kapcsolatában. A fiúnak azonban sikerült legyőznie a sárga szemű szörnyet, viszont az ősi hibrid még nem adta fel, ráadásul az új szezonban felbukkant egy rejtélyes lány is Tyler múltjából, Hayley személyében, akit Caroline kissé zabosan fogadott.

„A legújabb részben Caroline egy kicsit többet fog megtudni Tyler és Hayley barátságáról és arról is, hogy a lány mit keres Mystic Fallsban. Caroline határozottan megbízik Tylerben. Felnőtt szemmel lehet, hogy kicsit furcsa, de még nagyon fiatalok és a kapcsolatuk is az. Lehet, hogy Tyler más nővel volt, de ez nem jelenti azt, hogy megcsalta, ráadásul ez az első alkalom, amikor okot ad arra, hogy Caroline ne bízzon benne és önként elmagyarázta a történteket. Szerintem Caroline-nak minden oka megvan a bizalomra.” – mesélte Candice a TVLine riporterének.

A 25 éves színésznő emellett beszélt még „Klaroline”-ról is, vagyis Klaus és Caroline kapcsolatának alakulásáról, hogy esetleg valami több is lehet közöttük: „Végülis bármi megtörténhet, de ők folyton játszanak, oda-vissza és ez ettől lesz szexi és közeli. Hasonlítanak egymásra, tudják hogyan gombolják ki egymás után a másik gombjait, hogy megnyerjék az egymás ellen játszott játékot. Klaus minden egyes szava manipulációval van tele, de Caroline tudja hogyan kell játszani.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek