Starity

Az NCIS helyére érkezik a Lángoló Chicago

2012. november 17. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Doktor House egykori szereplőjének, Jesse Spencernek november 26-tól érkezik meg legújabb sorozata a TV2-re, amely Amerikában még jelenleg is megy.

hirdetés
Az NCIS helyére érkezik a Lángoló Chicago

Hazánkban még csak nemrégen ért véget a Doktor House, melyben Jesse nagy szerephez jutott, de most egy teljesen más stílusú szériában tér vissza az exdoki.

A Lángoló Chicago (Chicago Fire), egy drámai akció-sorozat, mely a tűzoltók mindennapi életébe enged betekintést, így megismerhetjük a hétköznapi hősök emberfeletti harcát a munkájukban, akiknek hivatása az, hogy folyamatosan kockára tegyék az életüket. A szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk egyesek magánéletébe is, és szembesülhetünk a tűzoltók közötti összetartással, ellentétekkel és feszültségekkel.

A drámában olyan színészek kaptak helyet még, mint például a Hawaii Five-O egykori sztárja, Lauren German, és a Vámpírnaplók szereplője, Taylor Kinney, illetve látható lesz még a Derült égből család Cate-je, Shiri Appleby is.

A Lángoló Chicago november 26-tól este 21.20–tól várja a nézőket, természetesen a TV2 műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek