Starity

Rocktábor 2 duett magyarul

2010. július 30. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyarországi Disney Csatorna szerdán bejelentette, hogy két tehetséges énekes, Némethy Brigitta és Dandó Ádám énekelték fel a várva várt Rocktábor 2 - Záróbuli című filmből a Wouldn't Change A Thing című számot.

hirdetés
Rocktábor 2 duett magyarul

A dalhoz készült exkluzív videoklip először július 31-én, szombaton, 11:55-kor kerül adásba, és ezzel megkezdődik a visszaszámlálás a film szeptemberi premierjéig. Brigitta és Ádám dala is felkerül - az összes többi dallal együtt - a Rocktábor 2: Záróbuli filmzenéit tartalmazó lemezre, amely szeptember 6-án kerül a boltok polcaira. A különleges videoklip pedig csakis a Disney Csatornán lesz látható. A klip cselekménye egy egyszerű szerelmi történet, Brigittával és Ádámmal a főszerepben, akik felidézik a film egyes részleteit. A magyar változat klipje hű mása az eredetinek, amelyben ezt a szerelmes duettet Mitchie Demi Lovato) és Shane Joe Jonas) adja elő. A magyar klip, bónuszként rajta lesz a Rocktábor 2: Záróbuli DVD-n.


Dandó Ádám és Némethy Brigitta

Az ígéretes tehetséget, Némethy Brigittát akkor fedezték fel, amikor 2009-ben megnyerte a Légy te is Jetix sztár! elnevezésű tehetségkutató műsort. Azóta óriási sikereket ért el, fellépett már számos színvonalas televíziós produkcióban, többek között versenyezni fog majd az X Factor-ban. Brigitta tavaly Kovácsovics Fruzsinával énekelt fel egy duettet, Hazatalálsz címmel. A dal Fruzsi albumán jelent meg, amely komoly tévés-rádiós nyilvánosságot kapott, és megalapozta Brigitta jövőjét is."Fantasztikus dolog együtt dolgozni a Disney Csatornával, a dal remek, és Ádámmal nagyon élveztük a klipforgatást is. A Rocktábor 2: Záróbuli az ének és a tánc ünnepe, amely minden gyerkőcöt arra csábít, hogy beszálljon a buliba!" - mondta Brigi lelkesen.

Dandó Ádám (Ádi) 23 éves énekes és a feltörekvő pop-rock csapat, az InterYou tagja, amelyben basszgitározik és vokálozik. A banda első kislemeze az Érted éltem, amely februárban jelent meg és nagy sikert aratott.

Maciej Bral, a Disney Csatorna kelet-közép-európai alelnöke és ügyvezető igazgatója így kommentálta a hírt: “A helyi sztárokon keresztül lehetőségünk nyílik közelebbi kapcsolatba kerülni a gyerekekkel, ők pedig ez által közelebb érezhetik magukhoz a Disney nemzetközi produkcióit. A zene központi szerepet játszik a Rocktábor 2: Záróbuli című filmben, nagyon jó volt együtt dolgozni Brigittával és Ádámmal. Reméljük, hogy a magyar gyerekek és családjaik élvezettel hallgatják majd a dalokat.”

A premier óta már több, mint 137 millióan látták a Rocktábort. A Disney Csatorna jelenleg a Rocktábor 2: Záróbuli egyes részleteiből készült klipeket, zenei csokrot sugároz, mint például a Wouldn’t Change A Thinget olyan sztárok előadásában, mint Demi Lovato és Joe Jonas.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek