Starity

Klippremier : Nicki Minaj - Freedom

2012. november 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj élete igencsak pörgős lehet mostanában, hiszen tegnapelőtt az American Music Awards egyik legnagyobb győzteseként vihette haza díjait, most pedig megjelent legújabb kisfilmje a Freedom című dalhoz.

hirdetés
Klippremier : Nicki Minaj - Freedom

Nicki Minaj gőzerővel dolgozik karrierjén, ami töretlenül ível felfelé. A közelmúltban olyan előadókkal dolgozott együtt mint például Alicia Keys, Justin Bieber és Cassie.

Legutóbb Va Va Voom című slágerével ostromolta a slágerlistákat, most pedig legújabb szerzeményével örvendeztette meg rajongóit. A dal eddig is elérhető volt a rajongók számára dalszöveges verzióban, ám tegnap a dal kisfilmes változata is felkerült az énekesnő hivatalos VEVO-csatornájára. Nickit sokan bírálják extrém ruhái, sminkkreációi és sokszor viselkedése miatt is. Legfrissebb klipjében azonban egy kicsit másabb oldalát is megismerhetjük, hiszen a megszokottnál visszafogottabb ruhákban és sminkben láthatjuk őt.

A Freedom kisfilmje már rengeteg Nicki kedvelő szívébe belopta magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek