Starity

Exbarátja pereli Shakirát

2012. november 22. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

100 millió dolláros pert akasztott exbarátja és korábbi üzlettársa Shakira nyakába. A férfi állítólagosan elmaradt részesedéseit kéri számon az énekesnőn.

hirdetés
Exbarátja pereli Shakirát
Fotó: Getty Images North America

Antonio de la Rua 10 éven keresztül volt Shakira társa az életben és az üzletben egyaránt. A románcnak 2010-ben vége szakadt, 2011-ben pedig üzletileg is különváltak az énekesnővel, aki azóta Gerard Piqué spanyol labdarúgóval él együtt, jelenleg első közös gyermeküket várják.

Bár az énekesnővel két évvel ezelőtt barátságban vált el, de la Rua most a manhattani bírósághoz fordult, és keresetet adott be egykori szerelme ellen, akitől 100 millió dollárt követel- írja a New York Post. A férfi állítása szerint ő csinált sztárt az énekesnőből, és miután 2004-es turnéja veszteséges lett, a sztár megkérte, hogy vegye át az üzleti ügyeit. De la Rua a kérésnek eleget téve tető alá hozott egy 300 millió dolláros szerződést Shakira számára a Live Nation koncertszervező céggel. A peranyag szerint az énekesnő megígérte volt barátjának, hogy továbbra is fizet részesedést az üzletből befolyt bevételből, ez azonban nem történt meg, 2011-ben pedig kirúgta a vállalkozásból.

Shakira képviselői nem nyilatkoztak a perrel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek