Starity

Megjelent Cher kislemeze

2012. november 28. 17:05   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt három hét folyamán folyamatosan szivárogtattak ki részleteket Cher közelgő, 26. stúdióalbumának első kislemezéből. Sajnos (vagy nem) az egész dal kiszivárgott nemrég, így a Warner és Cher a lehető leggyorsabban reagálva, helyi idő szerint hajnali 5 körül kiadta az új dalt.

hirdetés
Megjelent Cher kislemeze

Cher 26. studióalbumának felvételei már tavasz végétől zajlanak javában, augusztusra már megtudtuk, hogy van is neve a lemeznek, illetve ki lett választva a vezető kislemez. A pontos kiadás novemberre lett tervezve, majd a kisebb szivárgások miatt januárra lett tolva. Végül pedig a novemberi teljes illegális megjelenést követően felkerült a világhálóra a teljes, végleges verzió.

Annyi bizonyos, hogy a Woman's Worlddel kapcsolatos háttérmunkákat igen kényesen érintette ez a hirtelen megjelenés. Amerikai kritikusok véleménye szerint nagyon helyes lépés volt ilyen gyorsan reagálni, azonban a tervezett promóciós munkák még nem készek teljesen. Cher a Twitteren jelezte, hogy biztosan nem fog aludni pár éjszakán át, hiszen most előrébb hozták a videoklip forgatását is, illetve a borítókép fotózását is, hiszen a gyors tempó még ezt sem engedte meg: a promókép egy korábbi kiadatlan fotó szerkesztett változata egyszerű felirattal.

A dal viszont nagyon sok pozitív kritikát kapott már, az egyik zenei megosztó portálon fél nap alatt közel 15.000-en hallgatták meg, mostanra pedig a YouTube oldalán is megtalálható. Az erősen táncos, klubbarát dal hétfőtől elérhető a rádiókban, az iTuneson és a világ zenei piacain!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek