Starity

Két sorozatát is elkaszálta az ABC

2012. november 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kegyelmezett az ABC a 666 Park Avenue és a Last Resort című sorozatainak, mindkét széria 13 rész után búcsúzik.

hirdetés
Két sorozatát is elkaszálta az ABC
Fotó: ABC

A CBS és az NBC példáját követve az ABC is belengette két új sorozata felett a kaszát, az áldozatok a 666 Park Avenue és a Last Resort, amelyek nagy csalódást okoztak a csatorna vezetőségének.

A 666 Park Avenue műfaját tekintve misztikus thriller, és bár a nyitóepizód elég ütősre sikerült, meglepően kevés nézőt ültetett le a tévék elé, ráadásul még ezek a számok is visszaestek a további epizódok vetítésével. A készítők már megígérték, hogy a sorozat tisztességes szezonzáró epizódot kap, ami egyrészt jó hír azoknak, akik nem szeretik, ha az átaluk nézett sorozat kurtán-furcsán végetér, rossz hír viszont, hogy ezzel gyakorlatilag el is dőlt, hogy nem lesz második évad.

A Last Resort tengeralattjárón játszódó akció-dráma sorozat jóval kecsegtetőbb kilátásokkal kezdett, hiszen a pilot epizódja a legnézettebb műsorok közé is bekerült, azonban a nézők nagyon hamar elpártoltak a szériától, így az ABC kénytelen volt megválni tőle.

Az információk szerint a csatorna mindkét sorozat esetében úgy döntött, hogy a már leforgatott 13 epizód adásba kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek