Starity

Éneklés közben készül érettségire Csobot Adél

2012. november 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csobot Adél folyamatosan gyakorol, hogy megfelelően teljesítsen szombatonként az X-Faktorban. Emellett azonban a tanulással is kell foglalkoznia, mert hamarosan érettségizni fog.

hirdetés
Éneklés közben készül érettségire Csobot Adél
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

A 18 éves Csobot Adélnak számolnia kell azzal a kettős terheléssel, aminek ki van téve. A 2012-es X-faktor legfiatalabb versenyzőjének rendszeresen készülnie kell a tehetségkutató fordulóira, ha hétről hétre tovább szeretne jutni. Az éneklés rengeteg idejét elveszi, ráadásul nem a legjobbkor. Adél végzős a gimnáziumban, ahol tanul, így az érettségire is tanulnia kéne. A fiatal énekesnőnek tehát egyszerre kell gyakorolnia az X-faktorban és tanulnia a gimnáziumban.

Adél nem szeretne évet halasztani, de most, az utolsó évében alig van jelen az órákon a műsor miatt – írja a Blikk.

„Nem fagyasztom be az utolsó évemet. Szerencsére nagyon rendesek velem a suliban, abban reménykedem, hogy be tudom pótolni a lemaradásomat. Az iskola igazgatósága is mellettem áll. Nagyon bíznak benne, hogy sokáig jutok... Igaz, most nem tudok maximálisan odafigyelni a tanulásra” – mondta Adél.

„Ha nem működik, akkor majd évet halasztok. Most nagyobb erővel az X-Faktorra koncentrálok; ez életem egyik nagy esélye, a sulit, ha úgy alakul, később fejezem be. Természetesen a tanulmányaimat semmiképp sem fogom hanyagolni. Mindenesetre nem kaptam határidőt az iskolától, hogy mikor kell visszaülnöm a padba” – tette hozzá az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek