Starity

Marc Anthony ásót ragadott

2012. november 25. 09:09   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes egy ünnepség keretében hivatalosan is elindította a Maestro Cares Alapítvány által finanszírozott dominikai árvaház építését.

hirdetés
Marc Anthony ásót ragadott

Marc Anthony tavaly decemberben járt először a Niños de Cristo árvaházban, amikor közvetlen munkatársaival és barátaival a Dominikai Köztársaságban pihent. Akkor határozta el, hogy segít méltóbb körülményeket teremteni az itt élő árvák felneveléséhez. Barátjával, Henry Cardenas producerrel közös alapítványt hoztak létre, és tavasz óta gyűjtenek adományokat a létesítmény kibővítésére. A tervek szerint új, korszerűen felszerelt tantermek, hálószobák, étkező és egyéb kiszolgáló helyiségek épülnek majd mintegy 90 gyermek részére.

A projekt most a megvalósítási szakaszba lépett: egy helyi vállalat által adományozott 10.000 négyzetméteres telken 200.000 dollárból elindulhat az építkezés, amely várhatóan jövő szeptemberben fog befejeződni.

November 23-án, pénteken Anthony és Cardenas a leendő lakók közreműködésével kis ünnepséget tartottak, amolyan „groundbreaking ceremony”-t (szabadon fordíthatjuk talán első kapavágás ünnepségnek).

A boldog és saját bevallása szerint nagyon izgatott Marc Anthony rövid beszédében azt mondta, hogy reményei szerint ez egy nagyszabású program kezdete, amelyben az első épületeket továbbiak követik majd. Arról is beszélt, milyen fontos, hogy segítő kezet nyújtsunk az egyedül maradt, árva, hátrányos helyzetű gyerekeknek. „Támogatnunk kell ezeket a fiúkat, akik közül sokan nagyon tehetségesek. Nem szabad elveszítenünk őket! Egy lelkes csapat dolgozik ezen, akik elkötelezték magukat az ügynek és sok támogatót szereztek.”

Ezután a sztár és segítői ásót ragadtak, hogy jelképesen ellapátolják az első kupac földet, majd pedig közös fotózás következett, ahol az énekes mosolyogva pózolt védencei gyűrűjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek