Starity

Önmagáról rendez filmet Beyoncé

2012. november 26. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az HBO számára készít egy dokumentumfilmet önmagáról, amely 2013 elején kerül adásba.

hirdetés
Önmagáról rendez filmet Beyoncé

Beyonce Knowles áll annak a dokumentumfilmnek a középpontjában, amely 2013-ban kerül majd levetítésre az HBO-n. A legnagyobb meglepetés pedig az, hogy a filmet maga az énekesnő készíti.

„Mindenki ismeri Beyoncé zenéjét, de csak alig ismerik Beyoncét mint személy. Ez az egyedi összeállítású film azt a célt szolgálja, hogy felfedje ennek a sebezhető és felejthetetlen nőnek a kilétét” – meséli Michael Lombardo, az HBO egyik elnöke.

Bee nagyon izgatott a munkával kapcsolatban, állítása szerint nem is futhatna filmje jobb csatornán, mint az HBO: „A kedvenc műsoraim is HBO-sak. Nagyon személyes projekt ez számomra, és örülök, hogy a csatorna adhat otthont számára.”

A Los Angeles Times tudósítása szerint a film koncertfelvételekben és vallomásokat tartalmazó interjúkban egyaránt fog bővelkedni, az HBO szerint pedig egyes felvételeket az énekesnő laptopjával készítettek.

A dokumentumfilm 2013. február 16-án kerül majd adásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek