Starity

Önmagáról rendez filmet Beyoncé

2012. november 26. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az HBO számára készít egy dokumentumfilmet önmagáról, amely 2013 elején kerül adásba.

Önmagáról rendez filmet Beyoncé

Beyonce Knowles áll annak a dokumentumfilmnek a középpontjában, amely 2013-ban kerül majd levetítésre az HBO-n. A legnagyobb meglepetés pedig az, hogy a filmet maga az énekesnő készíti.

„Mindenki ismeri Beyoncé zenéjét, de csak alig ismerik Beyoncét mint személy. Ez az egyedi összeállítású film azt a célt szolgálja, hogy felfedje ennek a sebezhető és felejthetetlen nőnek a kilétét” – meséli Michael Lombardo, az HBO egyik elnöke.

hirdetés

Bee nagyon izgatott a munkával kapcsolatban, állítása szerint nem is futhatna filmje jobb csatornán, mint az HBO: „A kedvenc műsoraim is HBO-sak. Nagyon személyes projekt ez számomra, és örülök, hogy a csatorna adhat otthont számára.”

A Los Angeles Times tudósítása szerint a film koncertfelvételekben és vallomásokat tartalmazó interjúkban egyaránt fog bővelkedni, az HBO szerint pedig egyes felvételeket az énekesnő laptopjával készítettek.

A dokumentumfilm 2013. február 16-án kerül majd adásba.

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek