Starity

Angus T. Jones elnézést kért a stábtól

2012. november 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy fest, a színészt mégsem rúgják ki a Két pasi meg egy kicsiből, Angus legalábbis az egekig magasztalja a stábot, hogy megtartsa az állását, miután néhány napja szennynek nevezte a műsort.

hirdetés
Angus T. Jones elnézést kért a stábtól

Angus T. Jones, a „meg egy kicsi” egyetlen éjszaka alatt internetsztárrá nőtte ki magát, miután egy videóban arra kérte az embereket, hagyjanak fel a Két pasi meg egy kicsi nyomon követésével, mivel mindenkinek van jobb dolga is annál, hogy egy ilyen szennyet nézzen.

Közeli ismerősei, családja el sem tudták képzelni, mi történt a Jake-ket alakító színésszel, többen arra gyanakodtak, a templomos szekta alapos agymosást végzett rajta, Charlie Sheen szerint távozásával a műsor „mindössze” el van átkozva. Mindenesetre a színész végül bocsánatot kért a bojkottért, elvégre, mégiscsak ez a show tette őt az egyik leggazdagabb fiatal sztárrá.

Egy hatszáz szavas kisebb esszében kifejtette, mennyire sajnálja, amiket mondott: „Egy dolgot szeretnék tisztázni. Hálás vagyok, és tisztelem azokat a csodálatos embereket, akikkel együtt dolgoztam az elmúlt tíz év során, és akik a családom részeseivé váltak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek