Starity

A dadussal kavar Gwen Stefani férje?

2012. november 29. 07:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, már nem annyira tökéletes a boldogság a Stefani–Rossdale házaspárnál.

hirdetés
A dadussal kavar Gwen Stefani férje?

Gavin Rossdale-nek határozottan van mit megmagyaráznia. Vasárnap, miközben a felesége, Gwen Stefani azzal volt elfoglalva, hogy a bandájával, a No Doubttal koncertezzen a Gibson Amphitheatre-ben Los Angelesben, a Bush énekese kirándulni ment két kisfiával, Kingstonnal és Zumával, és a dadussal, aki megdöbbentően hasonlít a 20 évvel ezelőtti Gwen Stefanira. Ez nem is volna furcsa, hiszen a szőke hölgy mindenhová elkíséri a családot, de a Rossdale és a közte levő, túlságosan intim pillanat rosszat sejtet.

Egy, a kiránduláson készített fotón a 47 éves énekes látható, a keze a dadus derekán pihen, miközben az egyik kisfiúval gyalogoltak. „Amikor valakit a csípője alatt érintenek meg, az túlságosan is intim, és arra utal, hogy bensőséges viszony van közöttük – állítja a testnyelv egyik szakembere, Dr. Lillian Glass. – Minden munkaadó tudja, hogy nem érintjük meg egy alkalmazott fenekét, tehát kissé gyanús, és felveti a kérdést, hogy vajon mi van valójában közöttük.”


Fotó: PacificCoastNews.com

Annyi biztos, hogy Gwennek nem tetszett a dolog. Kedd reggel a házaspár együtt vitte iskolába Zumát — de az énekesnő érzései tisztán láthatóak az arcán. Dr. Glass megjegyzi, hogy Rossdale két lépés távolságot tart a feleségétől, aki a földet bámulja. Még gyanúsabb, hogy miután kitették a kisfiút az iskolánál, külön autóban távoztak.

A 43 éves Stefani nagyon őszintén beszélt a férjével való problémáiról, akivel 17 éve házasok. Szeptemberben azt nyilatkozta a Harper's Bazaar magazinnak, hogy mindig teljes sminkben van otthon is, mert „szeretné, ha jobban tetszene” a férjének, ugyanis Rossdale szereti, ha ki van sminkelve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek