Starity

Bence gazda döntött: összetört szívvel búcsúzott Dorina

2012. november 29. 09:09   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda este a műsorrendnek megfelelően folytatódott a Házasodna a gazda párkereső show. Mint várható volt, az események csak lassan csordogáltak a nyári kánikulában.

hirdetés
Bence gazda döntött: összetört szívvel búcsúzott Dorina
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A kiegyensúlyozott, mély érzésű András gazda nagy dilemmája eldöntéséhez – hogy a tartózkodó Orsi vagy a rámenős Marcsi legyen a nyerő – barátnője segítségét kérte. A barátnő Orsit ajánlotta a gazda figyelmébe, aktív elnézve András talán vele járna a legjobban. A gazda aztán a sokfogú Orsit tanította lovagolni, majd a a megsárgult füvű mező közepén aktív lónyerítés mellett megosztották egymással az életről vallott nézeteiket, érzelmeiket. Volt simogatás, ölelés, puszi és sok-sok mosoly. Csak éppen a gazda bizonytalan az érzéseiben.

A kockahasú Bence Dorinával romantikázott az esti Tisza-parton. Dorina kacér nyomulása nem vezetett eredményre, Bence gazda nem kívánt vele testi kontaktust létesíteni, de azért egy lovas bizsuval magajándékozta kárpótlásul. Majd megjelent a réten a falusi parasztlányra hajazó Lilu, és Bencének döntenie kellett, melyik lányt küldi haza. Bence aztán úgy döntött, hogy Dorina menjen haza, aki teljesen értetlenül fogadta a döntést, s még az ajándékot is visszaadta a meglehetősen ridegre sikerült búcsúzáskor.

A sebességmegszállott Szilveszter gazda a lecsófőzésben kívánta kipróbálni a választottjai alkalmasságát, akiknek a kötény méretű faluban a bolt felderítése még a térkép segítségével is komoly nehézséget okozott. Vikinek megint motoroznia, majd falusi búcsúban kellett délutáni program címén a gazdát elkísérni. Szilveszter színvallásra próbálta bírni a lányt az érzelmeiről, de egyelőre nem sok sikerrel.

A mindig elegáns, nagyon anyás Tamás gazda a tartózkodó Katával közösen izzadt csónakázás közben. Hiába volt azonban az erőfeszítése, a lány hárította a közeledését. Szemmel láthatóan Kata érzelmei a gazda iránt csak nem akarnak fellobbanni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek