Starity

Hazánkba is érkezik a Pretty Little Liars

2012. november 30. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC Family népszerű sorozatát, a Pretty Little Liarst hamarosan szinkronosan is megtekinthetik a nézők. A sorozatot az RTL már korábban is felvásárolta, most viszont bejelentették, hogy elkezdték leszinkronizálni.

hirdetés
Hazánkba is érkezik a Pretty Little Liars

2010-ben indult útjára a Pretty Little Liars Ashley Benson, Lucy Hale, Troian Bellisario és Shay Mitchell főszereplésével. A széria rövid idő alatt nagyon sikeres lett, és világszerte komoly rajongótábora lett. Hazánkban eddig csak feliratosan volt látható, a magyar premierről eddig nem volt információ – egészen mostanáig. A közismert szinkronszínésznő, Bogdányi Titanilla nemrég hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a hírt.

„Lesz egy nagyon jó, új sorozat, az eredeti címe: Pretty Little Liars! Ma kezdjük forgatni, Velem, Vadász Beával, Molnár Tüncsivel, Nemes Takách Katával és sok-sok klassz kollégával! Nézzétek majd!” – írta Titanilla a Facebookon.

A történet egyébként négy fiatal lányról szól, Hannáról, Spencerről, Emilyről és Ariáról, akiknek az egyik barátnőjüket, Alisont meggyilkolják. Nem sokkal a haláleset után a lányok egy bizonyos „A”-tól kapnak fenyegető üzeneteket, amiben a feladó megfenyegeti őket azzal, hogy elárulja a lányok legféltettebb titkait.

A magyar premier valószínűleg 2013 elején lesz. A sorozatot korábban felvásárolta az RTL, de arról nincs információ, hogy az RTL Klubon, az RTL II-n vagy a Cool Tv-n láthatjuk szinkronosan a Csinos kis hazugok kalandjait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek